top of page
Univerzális Kijelzővezérlő a New Line Kft-től

Az univerzális kijelzővezérlővel lehetővé válik különböző, közlekedési rendszerekben használt kijelzők gyártófüggetlen meghajtása, távoli vezérlése és intelligenssé tétele .

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA.png
Univerzális kijelzővezérlő a New Line Kft-től

Előnyei

Univerzális Kijelzővezérlő - Universal Display Controller

Mivel nem kell a közlekedési szolgáltatóknak a különböző helyszíneken, járműveken és gyártóktól vásárolt eszközeiket külön-külön menedzselni, ráadásul az eszköz segítségével a kijelzők távolról is jól menedzselhetők, ezért alacsonyabb üzemeltetési költségekkel tud számolni. Az eszközbe beépített intelligenciának köszönhetően  a kijelzőkbe jóval több funkció építhető be utólag. Az egység szerveroldalon kapcsolódik a meglevő rendszerekhez, ezért homogén szolgáltatás nyújtható mind az utastájékoztatás, mind az eszközmenedzsment, mind pedig a működésmenedzsment oldalon.

Az univerzális kijelzővezérlővel a korábbi passzív kijelzők felokosíthatók: szenzorok, érzékelők kapcsolhatók rá, vizuális effekteket lehet készíteni, vagy akár autonóm funkciók is telepíthetők rájuk.

Régi kijelzők minőségi javítása
Új kijelzők meghajtása
Gyártói kitettség csökkentése

Új és régi kijelzők meghajtása és üzemeltetése ugyanazon eszközzel, egyetlen rendszeren belül lehetséges, egységes és homogén funkciókkal. Többféle méret és gyártó támogatása.

A közlekedési szolgáltatásokban használt kijelzőknél megszűnik a gyártói kitettség, amely korlátozott szolgáltatást, magas árakat és magas váltási költségeket eredményezett.

Jellemzői

Többféle fizikai interfész
RS485 (ISO/IEC 8482) szimmetrikus, GSM adat- és SMS valamint  LAN (10/100) szimmetrikus interfészeken képes a lokális és távoli hálózatokhoz, perifériákhoz kapcsolódni.

Autonóm funkciók
Önállóan képesek az eszközzel a kijelzők az idő és hőmérséklet kijelzésére,  különböző vizuális effektek kezelésére (pl. scroll, villogtatás, lapozás) is. Előre betölthető tartalmak lejátszása. 

Távoli paraméterezhetőség
Az eszköz lehetővé teszi, hogy az üzemeltetés során távolról beállításokat, módosításokat lehessen elvégezni a kijelzőn, amibe az autonóm funkciók paraméterezése is beletartozik.

Szabványos méretek támogatása
A vezérlő képes többféle méretű kijelző kezelésére, amennyiben azok szabványos, (pl. 32x16-os) panalekből összeépítettek. Így felhasználható buszfedélzeten kisebb kijelzőkre, megállóhelyen közepes méretűekre vagy pályaudvaron óriáskijelzőkre is. 
 

Integrált belső tár
A kijelzővezérlőbe igény szerint, tetszőlegesen 1-8 Mbyte belső tár építhető, amivel adott kijelző méretének és használati módnak megfelelő gördülékeny futtatás biztosítható 

Hangosítás előkészítése
Az eszközre csatlakoztatott plusz hangkártyával a kijelzőkre hangosbemondás vagy a szöveges információk audiováltozata is kiküldhető.

Külső-belső szenzorok
Az eszközre rákapcsolhatók külön illesztés nélkül analóg és digitális szenzorok: külső fényerősség, páratartalom, belső-külső hőmérséklet vagy  akár ajtónyitás- és  vízbetörés érzékelők is. Ugyanígy érzékeli az áram-erősséget, a bemenő táp feszültségét, de képes a szünetmentes tápfeszültség mérésére is. Képes a hálózati kommunikáció minőségének és a térerő nagyságának átadására is.

Kis méret
Az eszköz kis mérete folytán gyakorlatilag bármilyen kijelzőtípusba utólagosan beépíthető. Dobozolt mérete: 64x124 mm, amit nem növel tovább hűtőborda vagy tartókonzol.

Automatikus státuszok, riasztások
A kijelzővezérlő modul megadható időközönként státuszokat és automatikus riasztásokat képes küldeni magáról.
 

bottom of page